Commercieel medewerker binnendienst!

Opleidingsniveau: MBO+
Branche: marketing & sales
Locatie: Goes
Regio(’s): Zuid Beveland
Dienstverband: Vaste baan
Verdiensten: € Salaris in overleg, afhankelijk van jouw ervaring;
Aantal uren: 32-40
Reiskosten vergoed: ja

Commercieel medewerker binnendienst

Flexbaas.nl is een snelgroeiende personeelsbemiddelaar in Goes. Ter uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Binnen het team ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de beste match tussen klant en kandidaat. Om succesvol te zijn in deze rol is het van belang dat je goed bent in het matchen. Je belt kandidaten op die gesolliciteerd hebben en stelt de kandidaten voor die geschikt zijn om bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan!

 

Wat bieden we?

 

Je houdt je bezig met;

 

Wat vinden we belangrijk?

Als matchbaas heb jij mbo werk -en denkniveau, je bent communicatief sterk en kan goed gesprekken voeren met klanten en kandidaten. Je kunt goed prioriteiten stellen en beoordelen welke taken je als eerst moet oppakken. Snel schakelen is iets wat in het DNA van een matchbaas zit. Naast commercieel ben je ook administratief redelijk onderlegd. Je registreert de contacten in ons CRM systeem en volgt de juiste acties op. Verder vinden we het belangrijk dat je minimaal 32 – of (40 uur) beschikbaar bent.

 

Over Flexbaas.nl:

Wij zijn in november 2020 gestart met Flexbaas.nl. Al vanaf de start melden veel Flexbazen zich aan. We zijn een jong bedrijf met grote ambities! ‘’Iedereen is ergens een baas in’’, daar geloven wij in. Ben jij baas in het leggen van bestrating, doen van administratie of maken van de lekkerste biefstukken? Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Dat is wat wij niet alleen onze kandidaten maar ook ons eigen team meegeven. Iedereen laten werken in zijn kracht.

Zie jij jezelf in deze uitdaging? Dan vernemen we graag van je. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jordi Dooge van flexbaas.nl via 06-41257533. Je kunt de sollicitatie sturen naar jordi@flexbaas.nl.

Solliciteer direct
  • Hidden
  • Max. file size: 20 MB.
(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen