fbpx
Flexbazen en bazen opgelet, vanaf 2023 gaat ons platform voor jou veranderen! Klik hier voor meer informatie.

Wij zorgen voor...

Vrijheid

Vrijheid is misschien wel het belangrijkste als je denkt aan flexibiliteit. Jij krijgt de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer, voor wie en voor hoeveel jij aan de slag gaat. Jij hebt de regie in eigen handen! Zo kun je ervoor kiezen om elke dag flexibel te werken, een paar keer in de week of misschien wel elke maand ergens anders. Via Flexbaas.nl werk jij in vrijheid.

Persoonlijkheid

Het is wel zo leuk als wij weten wie jij bent! Daarom gaan wij altijd eerst met jou in gesprek. Vertel ons hoe jouw ideale (bij)baan eruit ziet, wat doe je in je vrije tijd en waar word jij blij van? Zo vinden wij altijd de flexibele match die echt bij jou past, door jou persoonlijk te leren kennen. Bel ons eens op en vertel ons waar je naar zoekt, wij helpen je!

Samenwerking

Samen bereiken we veel meer dan alleen. Daarom werken wij samen met verschillende partners verspreid over heel Nederland.

Meer weten?

Wat is flexibel zijn?

Wat wij jullie bieden zijn wij zelf ook, flexibel! Bij Flexbaas.nl merken wij dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt. Je denkt wellicht gauw aan flexibele uren, ja dat ook. Maar als wij het over flexibiliteit hebben kun je ook denken aan een flexibele locatie. Of jij bent heel flexibel in jouw taken waardoor je gemakkelijk iets anders doet dan gewoonlijk. Wanneer jij je flexibel opstelt leer je nieuwe dingen! Stel je hart open voor de meest flexibele banen van Nederland.

Neem contact op

De voordelen

1
Het hele jaar door flexibel en tijdelijk werken

Via Flexbaas.nl kun je het hele jaar door flexibel en tijdelijk blijven werken. Wij bieden jou vacatures aan met een duidelijke begin- en einddatum waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je contract bijna afloopt nemen we graag contact met je op, om jouw volgende flexibele (bij)baan te bespreken.

2
Jij verdient altijd meer

Goed werk moet goed beloond worden, toch? Dat vinden wij ook. Daarom verdien je bij Flexbaas.nl altijd meer. Wij onderhandelen voor jou met onze opdrachtgevers voor een eerlijk loon. Zo zorgen wij ervoor dat je niks te kort komt, handig! Wanneer je als zzp’er aan de slag gaat krijg je soms wel de kans om zelf te onderhandelen.

3
Functies zonder moeilijke kwalificaties

Jij kan overal aan de slag zonder dat je een specifieke opleiding hebt moeten volgen. Hoe fijn is dat! Zo is de kans nog groter dat jij gewoon bij je favoriete bedrijf aan de slag kan.

4
Jij krijgt wekelijks uitbetaald

Je hoeft nooit lang te wachten op je geld want elke week vindt de uitbetaling plaats. Maar vergeet dan niet om je uren bij op tijd bij ons in te dienen!

5
Jij kan bij meerdere bedrijven aan de slag

Wil je bij meerdere bedrijven flexibel aan de slag? Dat kan! Je kan het helemaal indelen naar hoe jij het wilt. Let natuurlijk wel op dat je geen dubbele afspraken maakt, dat is niet zo netjes.

Om trots op te zijn

Flexbaas groeit elke dag, maak ook deel uit van de Flexcommunity!

105
Aantal Flexbazen
41
Aantal ZZP'ers
73
Aantal opdrachtgevers
20
Aantal partners

Word ook een trotse Flexbaas

Hou jij ook van de vrijheid die onze flexibele banen met zich meebrengen? Of de wekelijkse uitbetaling die je als Flexbaas hebt? Wees trots op je werk! Als Flexbaas haal je het meeste uit jouw flexibele baan. Meld je vandaag nog aan, niemand houdt je tegen.

Meld je aan