fbpx

Wij zorgen voor...

Vrijheid

Vrijheid is misschien wel het belangrijkste als je denkt aan flexibiliteit. Jij krijgt de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer, voor wie en voor hoeveel jij aan de slag gaat. Jij hebt de regie in eigen handen! Zo kun je ervoor kiezen om elke dag flexibel te werken, een paar keer in de week of misschien wel elke maand ergens anders. Via Flexbaas.nl werk jij in vrijheid.

Persoonlijkheid

Het is wel zo leuk als wij weten wie jij bent! Daarom gaan wij altijd eerst met jou in gesprek. Vertel ons hoe jouw ideale (bij)baan eruit ziet, wat doe je in je vrije tijd en waar word jij blij van? Zo vinden wij altijd de flexibele match die echt bij jou past, door jou persoonlijk te leren kennen. Bel ons eens op en vertel ons waar je naar zoekt, wij helpen je!

Samenwerking

Samen bereiken we veel meer dan alleen. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Als Flexbaas kun jij ook flexpartner worden. Wanneer jij een vriend(in), familielid of misschien wel een onbekende helpt aan een flexibele baan bij Flexbaas.nl, kun jij per kandidaat tot €250,- verdienen. Bekijk de partnerpagina en beslis of dit misschien wel iets voor jou is.

Bekijk vacatures

Flexibel zijn?

Wat wij jullie bieden zijn wij zelf ook, flexibel! Bij Flexbaas.nl merken wij dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt. Je denkt wellicht gauw aan flexibele uren, ja dat ook. Maar als wij het over flexibiliteit hebben kun je ook denken aan een flexibele locatie. Of jij bent heel flexibel in jouw taken waardoor je gemakkelijk iets anders doet dan gewoonlijk. Wanneer jij je flexibel opstelt leer je nieuwe dingen! Stel je hart open voor de meest flexibele banen van Zeeland.

Neem contact op

De voordelen

1
Zelf bepalen waar en wanneer

Als Flexbaas kun je nu zelf bepalen waar en wanneer en voor welk loon/tarief je aan de slag gaat o.b.v. flex of zzp.

2
Breed aanbod van klussen

Wij bieden je een breed aanbod waardoor je altijd afwisselend werk hebt. Wil je dat liever niet? Dan kun je mogelijk ook langer aan de slag bij de dezelfde opdrachtgever.

3
Gepland of last minute werken

Of je nu een planner bent of toch liever op het laatste moment kiest. Jij hebt je werktijden helemaal zelf in handen. Zo heb je altijd tijd voor je studie, je kinderen of om lekker even op vakantie te gaan.  Wie wilt dat nou niet?

4
Wekelijks cash

Je hoeft nooit lang te wachten op je geld want elke week vindt de uitbetaling plaats. Maar vergeet dan niet om je uren bij ons op tijd in te dienen!

5
Jij kan bij meerdere bedrijven aan de slag

Wil je bij meerdere bedrijven flexibel aan de slag? Dat kan! Je kan het helemaal indelen naar hoe jij het wilt. Let natuurlijk wel op dat je geen dubbele afspraken maakt, dat is niet zo netjes.

Om trots op te zijn

Flexbaas groeit elke dag, maak ook deel uit van de Flexcommunity!

0
Aantal Flexbazen
0
Aantal ZZP'ers
0
Aantal opdrachtgevers
0
Aantal partners

Word ook een trotse Flexbaas

Hou jij ook van de vrijheid die onze flexibele banen met zich meebrengen? Of de wekelijkse uitbetaling die je als Flexbaas hebt? Wees trots op je werk! Als Flexbaas haal je het meeste uit jouw flexibele baan. Meld je vandaag nog aan, niemand houdt je tegen.

Meld je aan