fbpx
Flexbazen en bazen opgelet, vanaf 2023 gaat ons platform voor jou veranderen! Klik hier voor meer informatie.

Mijlpalen

Flexbaas.nl groeit elke dag, maak ook deel uit van de Flexcommunity!

73
Opdrachtgevers
146
Flexbazen
192
Vacatures
6
Verschillende branches

Onze missie

Altijd en snel een flexibele match die past bij jou? Dat is waar wij ons voor inzetten! Wij bieden jou een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches over heel Nederland. Jij kiest zelf waar en hoe lang je ergens aan de slag wilt gaan, je vindt de flexibiliteit overal terug. Onze technologie helpt ons ook een handje, zo kun je al binnen een paar dagen aan de slag bij jouw baan naar wens. Waar wacht je nog op?

Meld je aan

Jouw voordelen

Altijd flexibel werkaanbod

Wij zorgen voor het leukste flexibele werkaanbod bij jou in de buurt. Jij hoeft alleen nog maar uit te kiezen waar jij aan de slag wilt. Alle bedrijven voldoen aan de Flexbaas.nl standaarden, no stress! Zo zijn de bedrijven altijd goed bereikbaar en krijg je wekelijks uitbetaald. Ervaar flexibiliteit zoals je die nog niet eerder kende!

Iedereen snel aan de slag

Snelheid vinden we erg belangrijk, je wilt niet dagen lang wachten om te horen of je wel of niet aan de slag mag. Met ons platform zorgen wij dat je binnen no-time kan werken bij jouw favoriete bedrijf. En vergeet niet, iedereen is welkom want wij geloven dat iedereen ergens een baas in is. Gaan we samen in gesprek om jouw krachten te ontdekken?

#Jijverdientmeer

Goed werk moet goed beloont worden, toch? Dat vinden wij ook. Daarom verdien je bij Flexbaas.nl altijd meer. Wij onderhandelen voor jou met onze opdrachtgevers voor een eerlijk loon. Zo zorgen wij ervoor dat je niks te kort komt, handig! Wanneer je als zzp’er aan de slag gaat krijg je soms wel de kans om zelf te onderhandelen. Ook het beste uit jouw baan halen? Begin vandaag nog!

Nog meer voordelen

The wall of fame!

Verhalen die ons inspireren

Zeeland Zakelijk interviewde Ruben de Jonge over zijn werk via Flexbaas.nl. "In een notendop waarom ik het werken als zelfstandige via Flexbaas ideaal vind: je verdient goed, kunt bij diverse bedrijven binnenkijken en je ontmoet telkens nieuwe collega’s.”
Flexbaas.nl is een draaischijf, een marktplaats voor o.a. Zeeuws horecapersoneel.
Omroep Zeeland interviewde Max over zijn carrièreswitch. Tijdens de eerste gedwongen sluiting van de horeca heeft Max als hovenier gewerkt, in de zomer weer even in een restaurant en nu dus als verhuizer.

Bekijk ons eigen nieuws

Ons team

Werken bij Flexbaas.nl

Onze visie

Wij zoeken snel en bewust naar een tijdelijke baan voor jou, zodat jij kan werken waar en wanneer jij wilt. Via onze Flexcommunity zijn wij in staat sneller te schakelen door gebruik te maken van alle aangesloten partners. Met ons netwerk is er altijd een flexibele match voor jou!

Een kijkje bij ons binnen

Meld je aan

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Jij moet een Flexbaas worden omdat… We kunnen wel 100 redenen bedenken waarom! Geniet altijd van een hoger uurloon, de beste werkplekken en wekelijkse uitbetaling. Je hoeft nooit aan moeilijke kwalificaties te voldoen en je kunt altijd bij meerdere opdrachtgevers aan de slag. Ben je al overtuigd? Neem contact met ons op voor al onze voordelen.

Wat zijn de kosten?

Kosten? Jij hebt geen kosten, jij verdient alleen maar. Wil je nog meer verdienen via Flexbaas.nl? Kijk ook eens op onze partner pagina. Zo kun je ook nog eens slapend rijk worden.

Welke diensten bieden wij?

Wij zorgen voor de werving en de selectie van onze top Flexbazen bij onze opdrachtgevers. Ga je aan de slag flexkracht of zzp’er? Dan maken wij alles voor jou gereed. Na jouw harde werken zorgen we natuurlijk ook dat je uitbetaald wordt!

Hoe zit het met de verloning?

Elke week ontvangen wij jouw uren van jouw opdrachtgever(s). Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevoerd in ons systeem zodat je wekelijks uitbetaald krijgt.

Welke verantwoordelijkheden heb ik als Flexbaas?

Gewoon alle verantwoordelijkheden die je bij een andere baan ook zou hebben. We horen graag van je wanneer je niet beschikbaar bent of bijvoorbeeld ziek bent.

Zoek naar antwoorden