fbpx

Mijlpalen

Flexbaas.nl groeit elke dag, maak ook deel uit van de Flexcommunity!

0
Opdrachtgevers
0
Flexbazen
0
Vacatures
0
Verschillende branches

Onze missie

Flexbaas.nl zet zich in om een wereld te creëren waarin jij kan werken maar ook de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Jij wilt bijvoorbeeld werken kunnen combineren met studeren, sporten, je hobby of misschien heb je wel reisdromen. Voor iedereen is het anders! Wij bieden jou de flexibiliteit en vrijheid om te doen wat jij wilt. Waar wacht je nog op?

Meld je aan

Jouw voordelen

Altijd flexibel werkaanbod

Wij zorgen voor het leukste flexibele werkaanbod bij jou in de buurt. Jij hoeft alleen nog maar uit te kiezen waar jij aan de slag wilt. Alle bedrijven voldoen aan de Flexbaas.nl standaarden, no stress! Zo zijn de bedrijven altijd goed bereikbaar en krijg je wekelijks uitbetaald. Ervaar flexibiliteit zoals je die nog niet eerder kende!

Iedereen snel aan de slag

Snelheid vinden we erg belangrijk, je wilt niet dagen lang wachten om aan de slag te mogen. Met ons platform zorgen wij dat je binnen no-time kan werken bij jouw favoriete opdrachtgever(s). En vergeet niet, iedereen is welkom want wij geloven dat iedereen ergens een baas in is. Gaan we samen in gesprek om jouw krachten te ontdekken?

#Jijverdientmeer

Goed werk moet goed beloont worden, toch? Dat vinden wij ook. Daarom verdien je bij Flexbaas.nl altijd meer. Wij onderhandelen voor jou met onze opdrachtgevers voor een eerlijk loon. Zo zorgen wij ervoor dat je niks te kort komt, handig! Ook het beste uit jouw baan halen? Begin vandaag nog!

Bekijk alle voordelen

The wall of fame!

Verhalen die ons inspireren

Zeeland Zakelijk interviewde Ruben de Jonge over zijn werk via Flexbaas.nl. "In een notendop waarom ik het werken als zelfstandige via Flexbaas ideaal vind: je verdient goed, kunt bij diverse bedrijven binnenkijken en je ontmoet telkens nieuwe collega’s.”
Flexbaas.nl is een draaischijf, een marktplaats voor o.a. Zeeuws horecapersoneel.
Omroep Zeeland interviewde Max over zijn carrièreswitch. Tijdens de eerste gedwongen sluiting van de horeca heeft Max als hovenier gewerkt, in de zomer weer even in een restaurant en nu dus als verhuizer.

Bekijk ons eigen nieuws

Ons team

Werken bij Flexbaas.nl

Onze visie

Een wereld creëren waarin jouw leven niet alleen maar bestaat uit werken.

Een kijkje bij ons binnen

Meld je aan

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Jij moet een Flexbaas worden omdat… We kunnen wel 100 redenen bedenken waarom! Geniet altijd van een hoger uurloon, de beste werkplekken en wekelijkse uitbetaling. Je hoeft nooit aan moeilijke kwalificaties te voldoen en je kunt altijd bij meerdere opdrachtgevers aan de slag. Ben je al overtuigd? Neem contact met ons op voor al onze voordelen.

Wat zijn de kosten?

Kosten? Jij hebt geen kosten, jij verdient alleen maar. Wil je nog meer verdienen via Flexbaas.nl? Kijk ook eens op onze partner pagina. Zo kun je ook nog eens slapend rijk worden.

Welke diensten bieden wij?

Wij zorgen voor de werving en de selectie van onze top Flexbazen bij onze opdrachtgevers. Ga je aan de slag flexkracht of zzp’er? Dan maken wij alles voor jou gereed. Na jouw harde werken zorgen we natuurlijk ook dat je uitbetaald wordt!

Hoe zit het met de verloning?

Elke week ontvangen wij jouw uren van jouw opdrachtgever(s). Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevoerd in ons systeem zodat je wekelijks uitbetaald krijgt.

Welke verantwoordelijkheden heb ik als Flexbaas?

Gewoon alle verantwoordelijkheden die je bij een andere baan ook zou hebben. We horen graag van je wanneer je niet beschikbaar bent of bijvoorbeeld ziek bent.

Zoek naar antwoorden