fbpx
Flexbazen en bazen opgelet, vanaf 2023 gaat ons platform voor jou veranderen! Klik hier voor meer informatie.

Waar zoeken wij mensen

Flexbaas.nl focust zich per regio op verschillende branches. Vraag naar welke branches wij bij jou in de buurt bemiddelen. Ken jij kandidaten uit deze vakgebieden? Help hen dan aan een leuke flexibele baan.

Meld je aan

Bedrijven helpen?

Hey, partner!

Weten welke stappen jij moet nemen om een glimlach te toveren op de gezichten van jouw kandidaten?

De stappen naar succes

Account

Maak een account aan op Flexbaas.nl. Wij nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op om te bespreken wat je voor ons kan betekenen.

Contacten leggen

Als je account gereed is, is het tijd om je netwerk wakker te schudden. Je gaat potentiele kandidaten die aansluiten op de openstaande vacatures benaderen.

Voorstellen

Heb je een kandidaat gevonden die aan alles voldoet? Yes! Je kunt jouw kandidaat voorstellen via jouw eigen dashboard. De matchbazen van Flexbaas.nl gaan jouw kandidaat beoordelen.

Beloning

Was het een match? Dan belonen wij jou graag. Je verdient per kandidaat €0,25 per gewerkt uur met een maximum van 1000 uur. 2x per jaar betalen wij je vergoeding uit.

Neem contact op

Zelf aan de slag

Het fijne van werken via Flexbaas.nl is dat je de vrijheid hebt om zelf te bepalen bij welk bedrijf je wilt werken, welke functie je daar gaat uitoefenen en wat je wilt verdienen per uur. Door mijn studie heb ik niet veel tijd om te werken en weet ik vaak ook last minute wanneer ik tijd heb om te werken. Ik kan dan via Flexbaas.nl kijken welke bedrijven nog mensen nodig hebben en zo heel makkelijk voor een dag (of vaker) ergens werken. Daarnaast zorgt Flexbaas.nl ervoor dat jij financieel niks hoeft te regelen, zij sturen de facturen voor jou en jij hoeft alleen te wachten tot het geld op je rekening staat.
Er moet brood op plank hè. Tijdens de eerste lockdown heb ik vooral aandacht besteed aan mijn nevenbedrijf. Daarna was het volle bak in de horeca tijdens de zomermaanden. Ik was al ingeschreven via Flexbaas.nl.nl, dus dat is voor mij één van mijn werkgevers. Die kwam met Dumaco op de proppen. Toen de horeca voor de tweede keer de deuren moest sluiten, werkt Bas in het staal. Saai? Het is best gevarieerd werk. Ik heb bij het boren en het schuren meegeholpen. Ook bij het tappen. Haha, dat klinkt als een horecabaan. Het is leuker dan ik dacht, maar het is natuurlijk niet mijn droombaan. Zodra het kan, wil ik terug naar de horeca.
Als student hebben we natuurlijk wel eens een paar vrije weken. Dan vind ik werken als zzp-er een goede oplossing. Je proeft een beetje aan het zelfstandig ondernemerschap. Bovendien is het financieel aantrekkelijk. Je verdient relatief veel, omdat allerlei werknemerslasten niet van toepassing zijn. Bovendien is bruto-vergoeding vrijwel gelijk aan de netto-ontvangsten. Het werk bij Sandee vond ik een leuke afwisseling van wat ik normaal in de horeca doe. Voor mij is dit in een notendop waarom ik het werken als zelfstandige via Flexbaas.nl ideaal vind: je verdient goed, kunt bij diverse bedrijven binnenkijken en je ontmoet telkens nieuwe collega’s.
Tijdens de eerste gedwongen sluiting van de horeca heeft Max als hovenier gewerkt, in de zomer weer even in een restaurant en nu dus als verhuizer. “Een baan als verhuizer is niet het eerste wat bij me opkwam, maar het bevalt me heel goed. Je werkt in een team net als in de horeca en het is ook nog fysiek werk dus dat is wel fijn. Zeker omdat de sportscholen dicht zijn kun je op deze manier nog een beetje dozen tillen”
Een goede vriend belde mij en zei: ”Hey Kel, ik werk nu bij iets nieuws. Het is echt super chill werk en ik dacht meteen, is dit niet wat voor jou?” Daarna ben ik in gesprek gegaan met Jordi en toen ben ik eigenlijk al heel snel gaan werken voor Flexbaas.nl.
Als leerlingkok is het soms lastig om een bedrijf te vinden wat bij je past. Soms werk je bij een bedrijf maar leer je niets. Dat vind ik handig aan Flexbaas.nl, je komt op meerdere plekken waardoor je goed beeld krijgt van leuke werkgevers. Sterker nog, doordat ik bij verschillende bedrijven ben langs geweest heb ik nu een leuke vaste baan kunnen vinden bij Brasserie Blush, één van de opdrachtgevers van Flexbaas.nl. Anders was ik hier waarschijnlijk niet zo snel terecht gekomen.
Het is niet makkelijk om naast mijn parttime baan, en mijn gezin, een 2e baantje te vinden. Daarom vind ik Flexbaas.nl ideaal, ik kan werken op de tijden dat het mij uitkomt.  Ook de afwisseling vind ik fijn. Je komt op allerlei plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Daardoor ontmoet je veel verschillende mensen en dat vind ik heerlijk! Ik beveel Flexbaas.nl dan ook zeker aan.

Altijd en snel een flexibele match die past bij jou!

Dat is wat wij onze kandidaten beloven en jij kan helpen om dit voor hun waar te maken! Zet jouw krachtige netwerk in om mensen te helpen.

Lees ons verhaal

Schud je netwerk wakker

Jij kan een verschil maken bij jou in de buurt. Word de matchbaas van jouw stad of dorp! Vertel het Flexbaas.nl verhaal voort, ze zullen je altijd dankbaar zijn.

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Als wervingspartner help je de kandidaten bij jou in de buurt. Jij kan een verschil voor hun maken bij het vinden van hun perfecte flexibele (bij)baan. En jouw inzet wordt uiteraard beloond. De kandidaten zullen je dankbaar zijn maar ook onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel.

Wat zijn de kosten?

Geen! Er zitten geen kosten aan verbonden. Jij verdient juist leuke beloningen van ons wanneer je aan de slag gaat als wervingspartner. Je verdient per gewerkt uur van jouw kandidaat €0,25, met een maximum van 1000 uur.

Kan ik ook aan de slag met een klein netwerk?

Zeker! De grootte van je netwerk maakt niks uit. De kandidaten zijn welkom wanneer zij op zoek zijn naar een tijdelijke en flexibele (bij)baan, en aansluiten op één van onze vacatures!

Hoe word ik uitbetaald?

2 keer per jaar betaald Flexbaas.nl de vergoedingen uit. Hoeveel vrienden laat jij dit jaar nog starten?

Hoeveel kandidaten mag ik aanbieden?

Zoveel als jij maar wilt, the sky is the limit! Hoe meer kandidaten hoe groter de kans is dat ze aan de slag gaan. Maar let wel op, stel geen kandidaten voor die niet juist gekwalificeerd zijn.

Zoek naar antwoorden

Laten we kennismaken

Stond jouw vraag er niet tussen? Of bespreek je het liever persoonlijk? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.