fbpx

Waar zoeken wij mensen

Bekijk de openstaande shifts van dit moment! Zie jij een match? Meld je kandidaat aan en zorg dat deze binnen 3 maanden na aanmelding aan de slag gaat.

Meld je aan

Hey, partner!

Weten welke stappen jij moet nemen om een glimlach op de gezichten van jouw kandidaten te toveren?

De stappen naar succes

Account

Maak een account aan via Flexbaas.nl. Een matchbaas neemt contact met je op om een intake in te plannen en te bespreken wat je voor ons kan betekenen. Je ontvangt een partnerovereenkomst met jouw unieke partnercode.

Contacten leggen

Als je account gereed is, is het tijd om je netwerk wakker te schudden. Je brengt bij jouw kandidaten vacatures onder de aandacht die matchen met hun wensen.

Kandidaat wordt een Flexbaas

Heb je een kandidaat gevonden die een echte Flexbaas wilt worden? Leuk! Laat de kandidaat zich inschrijven via jouw partnercode. De kandidaat moet binnen 3 maanden aan de slag zijn geweest via ons platform, anders komt deze te vervallen. Let op, de kandidaat kan in het vervolg niet opnieuw door jou worden aangemeld.

Beloning

Is jouw kandidaat aan de slag? Dan belonen wij jou graag. Je verdient per kandidaat €0,50 per gewerkt uur, waarbij je maximaal 500 uur per kandidaat uitbetaald krijgt. Maandelijks worden de uren van jouw kandida(a)t(en) berekend. Het bedrag wat jij hebt verdiend keren we maandelijks aan jou uit. Jouw kandidaat is 1 jaar geldig vanaf het moment van aanmelden.

Neem contact op

Zelf aan de slag

Het fijne van werken via Flexbaas.nl is dat je de vrijheid hebt om zelf te bepalen bij welk bedrijf je wilt werken, welke functie je daar gaat uitoefenen en wat je wilt verdienen per uur. Door mijn studie heb ik niet veel tijd om te werken en weet ik vaak ook last minute wanneer ik tijd heb om te werken. Ik kan dan via Flexbaas.nl kijken welke bedrijven nog mensen nodig hebben en zo heel makkelijk voor een dag (of vaker) ergens werken. Daarnaast zorgt Flexbaas.nl ervoor dat jij financieel niks hoeft te regelen, zij sturen de facturen voor jou en jij hoeft alleen te wachten tot het geld op je rekening staat.
Er moet brood op plank hè. Tijdens de eerste lockdown heb ik vooral aandacht besteed aan mijn nevenbedrijf. Daarna was het volle bak in de horeca tijdens de zomermaanden. Ik was al ingeschreven via Flexbaas.nl.nl, dus dat is voor mij één van mijn werkgevers. Die kwam met Dumaco op de proppen. Toen de horeca voor de tweede keer de deuren moest sluiten, werkt Bas in het staal. Saai? Het is best gevarieerd werk. Ik heb bij het boren en het schuren meegeholpen. Ook bij het tappen. Haha, dat klinkt als een horecabaan. Het is leuker dan ik dacht, maar het is natuurlijk niet mijn droombaan. Zodra het kan, wil ik terug naar de horeca.
Als student hebben we natuurlijk wel eens een paar vrije weken. Dan vind ik werken als zzp-er een goede oplossing. Je proeft een beetje aan het zelfstandig ondernemerschap. Bovendien is het financieel aantrekkelijk. Je verdient relatief veel, omdat allerlei werknemerslasten niet van toepassing zijn. Bovendien is bruto-vergoeding vrijwel gelijk aan de netto-ontvangsten. Het werk bij Sandee vond ik een leuke afwisseling van wat ik normaal in de horeca doe. Voor mij is dit in een notendop waarom ik het werken als zelfstandige via Flexbaas.nl ideaal vind: je verdient goed, kunt bij diverse bedrijven binnenkijken en je ontmoet telkens nieuwe collega’s.
Tijdens de eerste gedwongen sluiting van de horeca heeft Max als hovenier gewerkt, in de zomer weer even in een restaurant en nu dus als verhuizer. “Een baan als verhuizer is niet het eerste wat bij me opkwam, maar het bevalt me heel goed. Je werkt in een team net als in de horeca en het is ook nog fysiek werk dus dat is wel fijn. Zeker omdat de sportscholen dicht zijn kun je op deze manier nog een beetje dozen tillen”
Een goede vriend belde mij en zei: ”Hey Kel, ik werk nu bij iets nieuws. Het is echt super chill werk en ik dacht meteen, is dit niet wat voor jou?” Daarna ben ik in gesprek gegaan met Jordi en toen ben ik eigenlijk al heel snel gaan werken voor Flexbaas.nl.
Als leerlingkok is het soms lastig om een bedrijf te vinden wat bij je past. Soms werk je bij een bedrijf maar leer je niets. Dat vind ik handig aan Flexbaas.nl, je komt op meerdere plekken waardoor je goed beeld krijgt van leuke werkgevers. Sterker nog, doordat ik bij verschillende bedrijven ben langs geweest heb ik nu een leuke vaste baan kunnen vinden bij Brasserie Blush, één van de opdrachtgevers van Flexbaas.nl. Anders was ik hier waarschijnlijk niet zo snel terecht gekomen.
Het is niet makkelijk om naast mijn parttime baan, en mijn gezin, een 2e baantje te vinden. Daarom vind ik Flexbaas.nl ideaal, ik kan werken op de tijden dat het mij uitkomt.  Ook de afwisseling vind ik fijn. Je komt op allerlei plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Daardoor ontmoet je veel verschillende mensen en dat vind ik heerlijk! Ik beveel Flexbaas.nl dan ook zeker aan.

Altijd in alle vrijheid werken!

Dat is wat wij onze kandidaten beloven en jij kan helpen om dit voor hun waar te maken! Zet jouw krachtige netwerk in om mensen te helpen.

Lees ons verhaal

Schud je netwerk wakker

Jij kan een verschil maken bij jou in de buurt. Word de matcher van jouw stad of dorp! Vertel het Flexbaas.nl verhaal voort, ze zullen je voor altijd dankbaar zijn.

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Als wervingspartner help je de kandidaten bij jou in de buurt. Jij kan een verschil voor hun maken bij het vinden van hun perfecte flexibele (bij)baan. En jouw inzet wordt uiteraard beloond. De kandidaten zullen je dankbaar zijn maar ook onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel.

Wat zijn de kosten?

Geen! Er zitten geen kosten aan verbonden. Jij verdient juist leuke beloningen van ons wanneer je aan de slag gaat als wervingspartner. Je verdient per gewerkt uur van jouw kandidaat €0,25, met een maximum van 1000 uur.

Kan ik ook aan de slag met een klein netwerk?

Zeker! De grootte van je netwerk maakt niks uit. De kandidaten zijn welkom wanneer zij op zoek zijn naar een tijdelijke en flexibele (bij)baan, en aansluiten op één van onze vacatures!

Hoe word ik uitbetaald?

2 keer per jaar betaald Flexbaas.nl de vergoedingen uit. Hoeveel vrienden laat jij dit jaar nog starten?

Hoeveel kandidaten mag ik aanbieden?

Zoveel als jij maar wilt, the sky is the limit! Hoe meer kandidaten hoe groter de kans is dat ze aan de slag gaan. Maar let wel op, stel geen kandidaten voor die niet juist gekwalificeerd zijn.

Zoek naar antwoorden

Laten we kennismaken

Stond jouw vraag er niet tussen? Of bespreek je het liever persoonlijk? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.