fbpx
Terug
19 april 2022
|
3 min

Elke dag is anders, het is nooit hetzelfde

Hallo, ik ben Revano en werk vanaf januari bij de GGD. Naast de GGD werk ik bij de PostNL in Goes. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om extra te gaan werken, tot dat ik een oud docent van mij sprak en die zei dat ze nog mensen zochten bij de zeelandhallen om als gastheer aan de slag te gaan bij het vaccineren. Toen ik dat hoorde dacht ik: ja…. dit is waar ik graag een bijdrage aan wil leveren. In eerste instantie dacht ik hier helemaal geen tijd voor te hebben, maar al snel dacht ik: Nee, ik moet het nu doen omdat ik mogelijk over een half jaar kan zeggen dat het misschien wat voor mij zou zijn! Ik heb het nummer gekregen en ben gelijk gaan bellen. Ik heb uitgelegd dat ik bij PostNL werkzaam ben en dat ik daar van dinsdag tot zaterdag werk. Jordi gaf aan dat ik de dagen mocht doorgeven die ik beschikbaar ben. Tot op heden kan ik elke week werken. Het is heel fijn dat Flexbaas.nl hierin heel flexibel is.

Nu ik een aantal maanden bij de GGD werk, heb ik het erg naar mijn zin. We hebben een heel groot, maar ook gezellig team. Het is elke keer iemand anders met wie je staat en dat is juist leuk. Zo kom je over de ander weer wat te weten en blijkt het dat de wereld soms klein is. We hebben 5 verschillende posities vanaf het moment dat de mensen binnen komen, tot dat ze weer de zeelandhallen verlaten. Ik vind elke positie wel leuk om te doen. Vooral positie 5:  Dat is een praatje maken met de mensen die 15 minuten moeten wachten ter observatie. De 15 minuten zijn zo voorbij als je even een praatje maakt met de mensen. Dat vind ik leuk om te doen en je krijgt dan van de mensen vaak te horen dat ze het waarderen dat wij dit werk doen en dat ze het leuk vinden dat ze even hebben gekletst. Dat geeft mij een trots en fijn gevoel.

Toen bleek dat ze nog extra mensen zochten, ben ik eens gaan na denken en moest ik gelijk denken aan een vriendin van mij. Ik belde mijn vriendin Kelly op en zei: Kel ik heb echt een leuk baantje voor je. Je bent onder de mensen, je mag de mensen lekker in de watten leggen, maar dan een beetje op een ander manier. Het is natuurlijk leuk als je met een bekende kan werken. Na een week stond ik samen met Kelly op de werkvloer. We zijn soms wel een beetje gek maar goed dat hoort er eenmaal bij en vooral nu in deze tijd. Ik heb samen met Kelly op school gezeten en ken Kelly eigenlijk al jaren. We hebben toen ook gezegd als we gevaccineerd kunnen worden dan gaan we samen. Inmiddels zijn we allebei gevaccineerd. We hebben dit natuurlijk wel even vastgelegd want het was weer een leuk en toch wel spannend moment.

Voorlopig blijf ik komende tijd werken bij PostNL en de GGD. Zo ben ik lekker 7 dagen zoet. Soms zou je denken dat dat nogal veel is, maar ik zie het zo: Er is nu niks open en helaas is er niet veel te doen. Dan kan je beter werken en een mooie bijdrage leveren om andere te helpen bij het vaccineren. Dat is wat ik graag doe.