fbpx

Waar onze Flexbazen werken

Flexbaas.nl focust zich per regio op verschillende branches. Vraag naar de branches die wij bemiddelen bij jou in de buurt. Ken jij bedrijven uit deze vakgebieden? Meld je dan aan als aquisitiespartner.

Meld je aan

Flexbazen helpen?

Hey, partner

Weten welke stappen jij moet nemen om een glimlach te toveren op de gezichten van jouw kandidaten?

Hoe gaan wij samenwerken?

Account

Maak een account aan op Flexbaas.nl. Wij nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op om te bespreken wat je voor ons kan betekenen.

Contacten leggen

Als je account gereed is, is het tijd om je netwerk wakker te schudden. Je gaat potentiele opdrachtgevers benaderen die aansluiten op de missie van Flexbaas.nl.

Voorstellen

Heb je een opdrachtgever gevonden die aan alles voldoet? Yes! Je kunt het bedrijf voorstellen via jouw eigen dashboard. De matchbazen van Flexbaas.nl gaan het bedrijf beoordelen.

Beloning

Was het een match? Dan belonen wij jou graag. Je verdient per kandidaat €0,25 per gewerkt uur met een maximum van 1000 uur. 2x per jaar betalen wij je vergoeding uit.

Neem contact op

Zelf aan de slag

Altijd en snel flexibel personeel dat bij jou past!

Dat is wat wij onze opdrachtgevers beloven en jij kan helpen om dit voor hun waar te maken! Zet jouw krachtige netwerk in om bedrijven te helpen.

Lees ons verhaal

Schud je netwerk wakker

Jij kan een verschil maken bij jou in de buurt. Word de matchbaas van jouw stad of dorp! Vertel het Flexbaas.nl verhaal voort, ze zullen je altijd dankbaar zijn.

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Als acquisitiepartner help je de ondernemers in jouw buurt. Jij kan een verschil voor hun maken waardoor er zorgen bij hun wegvallen. En jouw inzet wordt uiteraard beloond. De opdrachtgevers zullen je eeuwig dankbaar zijn maar ook onze Flexbazen die op zoek zijn naar een leuke (bij)baan!

Wat zijn de kosten?

Geen! Er zitten geen kosten aan verbonden. Jij verdient juist leuke beloningen van ons wanneer je aan de slag gaat als aquisitiepartner. Je verdient €0,25 per gewerkt uur bij de door jou aangewezen opdrachtgever, met een maximum van 1000 uur.

Kan ik ook aan de slag met een klein netwerk?

Zeker! De grootte van je netwerk maakt niks uit. De opdrachtgevers zijn welkom wanneer zij op zoek zijn naar tijdelijk en flexibel personeel.

Hoe word ik uitbetaald?

2 keer per jaar betaald Flexbaas.nl de vergoedingen uit. Hoeveel bedrijven laat jij dit jaar nog starten?

Hoeveel bedrijven mag ik aanbieden?

Zoveel als jij maar wilt, the sky is the limit! Hoe meer bedrijven hoe groter de kans is dat ze zich inschrijven. Maar let wel op, stel geen bedrijven voor die niet passend zijn bij Flexbaas.nl.

Zoek naar antwoorden

Laten we kennismaken

Stond jouw vraag er niet tussen? Of bespreek je het liever persoonlijk? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.