Commercieel medewerker gezocht! Word jij onze nieuwe Matchbaas?

Opleidingsniveau: MBO+
Branche: marketing & sales
Locatie: Goes
Regio(’s): Zuid Beveland
Dienstverband: Vaste baan
Verdiensten: € Salaris in overleg, afhankelijk van jouw ervaring;
Aantal uren: 32-40
Reiskosten vergoed: ja

Nieuwe matchbaas gezocht l Commercieel medewerker

Flexbaas.nl is een snelgroeiende personeelsbemiddelaar in Goes. Ter uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker. Binnen ons team wordt jij onze nieuwe ‘matchbaas’  Als matchbaas ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de beste match tussen klant en kandidaat. Om succesvol te zijn in deze rol is het van belang dat je durf toont, ondernemend bent en kansen grijpt. Je durft kandidaten actief onder de aandacht te brengen bij klanten en prospects, daarnaast is de juiste administratieve afhandeling na plaatsing ook jouw verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden we?

 

Je houdt je bezig met;

 

Wat vinden we belangrijk?

Als matchbaas heb jij mbo werk -en denkniveau, je bent communicatief sterk en je hebt een vlotte babbel ‘niet te vlot natuurlijk’. Je kunt goed prioriteiten stellen en beoordelen welke taken je als eerst moet oppakken. Snel schakelen is iets wat in het DNA van een matchbaas zit. Naast commercieel ben je administratief goed onderlegd. Je houd ons CRM bestand bij, maakt plaatsingen in de backoffice en je weet bij voorkeur het e.e.a. van flexibel contracten. Ervaring in de uitzend- of bemiddelingsbranche is daarom zekere en pré. Verder vinden we het belangrijk dat je minimaal 32 – of (40 uur) beschikbaar bent.

 

Over Flexbaas.nl:

Wij zijn in november 2020 gestart met Flexbaas.nl. Al vanaf de start melden veel Flexbazen zich aan. We zijn een jong bedrijf met grote ambities! ‘’Iedereen is ergens een baas in’’, daar geloven wij in. Ben jij baas in het leggen van bestrating, doen van administratie of maken van de lekkerste biefstukken? Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Dat is wat wij niet alleen onze kandidaten maar ook ons eigen team meegeven. Iedereen laten werken in zijn kracht.

Zie jij jezelf in deze uitdaging? Dan vernemen we graag van je. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jordi Dooge van flexbaas.nl via 06-41257533. Je kunt de sollicitatie sturen naar info@flexbaas.nl.

Solliciteer direct
  • Hidden
  • Max. file size: 20 MB.
(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen