fbpx
Flexbazen en bazen opgelet, vanaf 2023 gaat ons platform voor jou veranderen! Klik hier voor meer informatie.

Waar onze Flexbazen werken

Altijd met de juiste ervaring en kennis!

Offerte aanvragen

Bedrijven helpen?

Jij blijft de baas

Jij blijft de baas over onze Flexbazen. Samen komen wij erachter welk personeel je nodig hebt en wie het best bij jou past.

De stappen naar succes

Account

Maak een account aan op Flexbaas.nl. Met je account krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard! Indien je bent ingeschreven nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op om de personeelsbehoefte te bespreken.

Vacature

Samen met jou bespreken we alle functie-eisen. Nadat de vacature online staat, bieden wij jou gekwalificeerde kandidaten aan. Jij bepaalt zelf hoe lang de opdracht duurt, minimaal 1 week tot 4 maanden.

Personeel

Je kunt voorafgaand aan de opdracht (indien wenselijk) een kennismaking inplannen met de voorgestelde kandida(a)t(en). Als de opdracht wordt bevestigd wordt er een contract opgemaakt. Na ondertekening kan de Flexbaas ingezet worden voor de overeengekomen werkzaamheden.

Betaling

Wekelijks geven de Flexbazen hun gewerkte uren door. Deze zijn terug te vinden in het dashboard. Na goedkeuring factureren wij wekelijks de geaccordeerde uren keer het overeengekomen uurtarief. De betaling dient te geschieden binnen de afgesproken betalingstermijn.

Neem contact op

Zelf aan de slag

Door Flexbaas.nl kom ik in contact met leuke gemotiveerde mensen, als het goed bevalt dan kan ik vaker een beroep op deze mensen doen waardoor het voor alle partijen interessant is.
We hebben vanaf het voorjaar nu eenmaal veel meer werk dan in de winter. Met Flexbaas werken we prima samen, evenals met de verschillende flexkrachten die via hen bij ons aan de slag gaan. Fijn is ook dat deze constructie ook financieel voor iedereen aantrekkelijk is.
Klanten willen dat we binnen een week leveren de gesneden metalen platen leveren, dus hebben we nu extra personeel nodig. Morgen gaat de vijfde horecamedewerker bij ons aan de slag. Voor dit werk hoef je iemand niet langdurig in te werken. Je kunt het trucje in vijf minuten leren.
Personeel is waardevol en dat laten ze weten ook. Zowel de gastheer aan de deur als de administratieve medewerkers bij de priklijnen. Doordat er soms landelijke wijzigingen worden doorgevoerd, moeten we te allen tijde vooruit denken en personeel als reserve hebben staan.”
In het begin van de tweede lockdown hadden wij het erg druk en werkten met uitzendkrachten uit de Randstad. Voor ons geen optimale oplossing, maar via via kwam ik in contact met Jordi Dooge van Flexbaas.nl wat inmiddels al drie flexkrachten uit de provincie heeft opgeleverd.
Dankzij Flexbaas.nl kan ik mijn rooster op een snelle effectieve manier invullen. Mede dankzij de snelle communicatie van Flexbaas.nl. Tevens is het fijn om mensen voor langere periode vast te leggen, hierdoor moet ik niet iedere keer opnieuw mensen inwerken.

Altijd en snel flexibel personeel dat bij jou past!

Je hoeft niet meer na te denken over personeelstekort. Wij zorgen
ervoor dat er altijd personeel beschikbaar is waar en wanneer jij wil.

Lees ons verhaal

Met ons samenwerken

Heb jij een netwerk aan top bedrijven? Help hen ook aan flexibel personeel en verdien zelf beloningen. Interessant? We leggen je graag uit hoe het werkt

Wij weten het antwoord!

Wat zijn de voordelen van Flexbaas?

Geen zorgen meer over personeel, ze staan voor je klaar wanneer jij ze nodig hebt. Wij doen de werving & selectie en de verloning. Maar je kunt je pakket ook uitbreiden met onze extra diensten, maak het jezelf relaxt!

Wat zijn de kosten?

De kosten van jouw opdracht worden bepaald aan de hand van enkele factoren. Zo kijken wij o.a. naar de grote van de opdracht, de soort functie en het aantal uren. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, wij berekenen jouw kosten.

Welke diensten bieden wij?

Wij houden ons voornamelijk bezig met het matchen van onze beste Flexbazen aan jouw bedrijf. Naast de werving en selectie zorgen wij ook dat de Flexbazen op tijd worden uitbetaald. Als opdrachtgever kun je ook gebruik maken van onze extra diensten namelijk: voorfinanciering, planningsunit, huisvesting, vervoer en transport en merchandise!

Hoe zit het met de facturatie?

De facturatie vindt maandelijks plaats en moet betaald worden binnen 14 dagen.

Welke verantwoordelijkheden heb ik als opdrachtgever?

Als opdrachtgever kun je achteruit leunen, wij zorgen dat er Flexbazen voor jou klaar staan wanneer jij ze nodig hebt. Wil je nog met ze in gesprek, dat kan uiteraard. Wij vragen jou om wekelijks hun gemaakte uren aan ons door te geven zodat wij ze juist kunnen verlonen, meer hoef je niet te doen.  Appeltje eitje toch?

Zoek naar antwoorden

Laten we kennismaken

Stond jouw vraag er niet tussen? Of bespreek je het liever persoonlijk? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.