Rian (administratiebaas)

Leeftijd: 59
Woonplaats: Kalmthout
Interessegebieden: Administratie
Dienstverband: Uitzendkracht
Beschikbaarheid (uren): 21 tot 28 uur
Opleidingsniveau: MBOMBO+

Rian is 59 jaar oud en woont in Kalmthout. Rian heeft al wat jaren geleden de mavo, handelscorrespondentie Engels afgerond en haar boekhouddiploma behaald.

Vanaf haar 17e heeft Rian gewerkt bij een scheepswerf. Na 10 jaar is Rian bij een ander bedrijf gaan werken en realiseerde ze zich dat ze eigenlijk een heel erg leuke baan had bij de werf en is daar weer terug gaan werken (tot dat het bedrijf in 2018 is gestopt). Binnen dat bedrijf (in Raamsdonksveer) heeft Rian van alles gedaan, de eerste tijd voornamelijk administratief werk (voorraad, lonen, crediteuren/debiteuren). In 2000 is er een nieuw hoofdkantoor geopend in Vlissingen (havengebied Vlissingen-Oost) en is ze daar gaan werken. Inmiddels was ook het bouwprogramma behoorlijk uitgebreid en werden er schepen gebouwd op werven in India en China, met tekeningen en onderdelen die uit Nederland toegeleverd werden. Deze transporten heeft Rian altijd van A tot Z verzorgd. Daarnaast werd er een verhuurafdeling opgezet, waarvoor Rian het administratieve gedeelte voor haar rekening nam.

Rian omschrijft zichzelf als flexibel, nauwkeurig en vind het prettig om iets af te maken voordat ze aan iets nieuws begint. Verder reist Rian graag en haalt plezier uit koken en handwerken.

Wat betreft branche heeft Rian geen voorkeur. Wel zoekt ze geen job meer met een al te grote verantwoordelijkheid en wil ze liever nuttig en lekker bezig zijn (en daarbij hard werken is geen enkel probleem).

Rian staat dus open voor diverse opdrachtgevers en zou graag maximaal 21 tot 28 uur per week werken. Maximaal 4 dagen per week en bij voorkeur niet op vrijdag. In het weekend werken is geen probleem voor Rian.

 

 

 

 

 

Reageer direct
  • Hidden
Neem contact op
(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen