Kandidaten

Vindt hier wekelijks een actuele update van een aantal van onze beschikbare kandidaten. Bent u geïnteresseerd in één van onze kandidaten. Neem contact op of vul het contactformulier in!

Filter vacatures

Tessa (administratiebaas)

20 jaar
0-24 uur
Administratie / Klantenservice

Tessa is 20 jaar oud en komt uit Yerseke. Tessa volgt de opleiding managementassistent en zit momenteel in haar laatste jaar. Naast haar opleiding heeft ze verschillende bijbaantjes gehad van bediening tot verkoopster. De interesse van Tessa ligt nu vooral bij administratieve werkzaamheden en het opnemen van de telefoon. Goede eigenschappen van Tessa zijn: vriendelijk, beleefd, sociaal en kan goed samenwerken. Tessa zoekt een bedrijf waar zij klanten te woord kan staan en contact heeft met mensen. Daarnaast zou Tessa graag administratieve taken uitvoeren en- of als telefoniste aan de slag gaan. Het liefst werkt Tessa 0-24 uur per week en beschikbaar op: donderdag, vrijdag en zaterdag (zondag is bespreekbaar) zodra haar stage begint heeft ze een andere voorkeur voor haar werkdagen.

Lees meer >

Rian (administratiebaas)

59 jaar
21 tot 28 uur
Administratie

Rian is 59 jaar oud en woont in Kalmthout. Rian heeft al wat jaren geleden de mavo, handelscorrespondentie Engels afgerond en haar boekhouddiploma behaald. Vanaf haar 17e heeft Rian gewerkt bij een scheepswerf. Na 10 jaar is Rian bij een ander bedrijf gaan werken en realiseerde ze zich dat ze eigenlijk een heel erg leuke baan had bij de werf en is daar weer terug gaan werken (tot dat het bedrijf in 2018 is gestopt). Binnen dat bedrijf (in Raamsdonksveer) heeft Rian van alles gedaan, de eerste tijd voornamelijk administratief werk (voorraad, lonen, crediteuren/debiteuren). In 2000 is er een nieuw hoofdkantoor geopend in Vlissingen (havengebied Vlissingen-Oost) en is ze daar gaan werken. Inmiddels was ook het bouwprogramma behoorlijk uitgebreid en werden er schepen gebouwd op werven in India en China, met tekeningen en onderdelen die uit Nederland toegeleverd werden. Deze transporten heeft Rian altijd van A tot Z verzorgd. Daarnaast werd er een verhuurafdeling opgezet, waarvoor Rian het administratieve gedeelte voor haar rekening nam.

Lees meer >

Joris (logistiekbaas)

21 jaar
Havenwerk / Logistiek

Joris is 21 jaar oud en komt uit Middelharnis. Joris is een allround ZZP’er en vindt heel veel dingen leuk om te doen, denk bijvoorbeeld aan heftruck, reachtruck chauffeur en logistiek. Daarnaast spreekt grondwerk hem ook aan. Joris zoekt een baan voor 3 á 4 dagen in de week en zou graag de middag tot avond/nacht werken. Hij is in bezit van eigen vervoer en zoekt een leuke opdrachtgever waar hij als ZZP’er aan de slag kan.

Lees meer >

Salima

18 jaar
20 uur
Horeca

Salima is 18 jaar en woont in Goes. Op dit moment volgt ze de opleiding Bachelor Business Administration (KU Leuven). Wat betreft werkervaring is Salima bekend met de horeca en heeft drie jaar ervaring in de keuken als kok. Daarnaast heeft ze af en toe meegeholpen in de bediening. Verder heeft ze promotiewerk gedaan voor anderhalf jaar bij Bibbr/Pepperminds en is momenteel PA bij een recruitment consultancy voor ingenieurs. Salima zou zichzelf omschrijven als georganiseerd, doelmatig en heeft ze een hoop doorzettingsvermogen.  In haar vrije tijd leest of kookt ze graag en doet ze volleybal. Voor ongeveer 20 uur per week zoekt Salima een leuke opdrachtgever waarbij ze op de donderdagen, vrijdagen en zaterdagen kan werken. Salima heeft meerdere interesses en staat dan ook open voor diverse opdrachtgevers.

Lees meer >

Alouschka (klantenservice baas)

19 jaar
Administratie / Klantenservice

Alouschka is 19 jaar oud en woont in Kapelle. Alouschka heeft de opleiding tot managementassistent gevolgd maar helaas niet behaald. Wel heeft ze alle certificaten mogen behalen. Tijdens haar studie heeft ze stagegelopen als receptiemedewerker bij Stoffels en bleijenberg. Daarnaast heeft Alouschka diverse werkervaring opgedaan bij dhl, Aldi en Karwei. Het liefst zou Alouschka een nieuwe uitdaging vinden in de klantenservice maar andere branches in dit werkgebied spreken haar ook aan. Alouschka is sociaal, betrouwbaar en werkt nauwkeurig. Daarom zou een baan in de klantenservice haar erg goed liggen. Alouschka is 3 dagen (rond 24 uur) per week beschikbaar om te werken en staat open voor diverse opdrachtgevers.

Lees meer >

Justin (Horecabaas)

19 jaar
Horeca

Justin is 19 jaar en woont in S' heer Hendrikskinderen. Hij heeft Vmbo TL afgerond en is daarna verdergegaan met de opleiding Financieel administratief medewerker. Als BBL student heeft hij tijdens zijn opleiding financieel administratief medewerker ervaring opgedaan bij Acess Benelux. Daarna begon hij in de Horeca als afwas en keukenhulp bij het Klokuus. In zijn vrije tijd sport hij graag en is watersport ook een van zijn interesses.

Lees meer >

Indy (Zorgbaas)

21 jaar
Zorg

Indy  is 21 jaar oud en woont in Wilhelminadorp. Indy heeft met veel enthousiasme haar opleiding maatschappelijke zorg in Goes afgerond en is nu bezig met haar HBO Social work studie aan het HZ in Vlissingen. Tijdens deze studies heeft zij veel ervaring opgedaan als SPW medewerker in het witte huis Emergis. Momenteel werkt Indy parttime bij Zorg BW Emergis en is daar doorgegroeid tot SPW begeleider. Indy werkt al vanaf haar 16e in de GGZ zorg en heeft daar al veel ervaring opgebouwd. Het lijkt haar daarom heel gaaf om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de GGZ zorg (vooral op het gebied van begeleiding). Indy is op dit moment op zoek naar een nieuwe leuke bijbaan voor 8- 16 uur in de week. Ze is beschikbaar op vrijdag/zaterdag en in overleg op de avonden.

Lees meer >

Dylan (Logistiek baas)

21 jaar
32 tot 40 uur per week uur
Logistiek

Dylan is 21 jaar oud en woont in ’s-Heerenhoek. Hij heeft vmbo-k afgerond op de middelbare school en is daarna begonnen met de opleiding ‘logistiek teamleider’ niveau 3. Ook deze opleiding heeft Dylan netjes afgerond en is op dit moment bezig met de opleiding ‘leidinggeven op basis van vakmanschap’ niveau 4. Deze opleiding heeft hij bijna afgerond en is op zoek naar een nieuwe uitdaging en is op zoek naar een bedrijf waar hij door kan groeien. Dylan heeft 2 jaar gewerkt als operator bij Mccain in Lewedorp. Omdat Dylan zijn papieren in de richting logistiek heeft behaald, is dit zeker een optie voor Dylan. Naast logistiek staat hij ook open voor andere branches. Naast logistiek heeft hij interesse in social media maar heeft hiermee nog geen ervaring. Dylan is tussen de 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Lees meer >

Marino (schoonmaakbaas)

48 jaar
bespreekbaar uur
Schoonmaak

Marino is 48 jaar en woont in Middelburg. Marino heeft al heel wat werk ervaring opgedaan in de schoonmaak. Hij is iemand die actief meedenkt en goed kan luisteren. Zo informeert hij wat de verwachtingen zijn, doet netjes wat er gevraagd wordt en komt altijd wat eerder naar werk om goed voorbereid aan de slag te gaan. Marino houdt van duidelijkheid en vind het prettig om helder te hebben wat er van hem verwacht wordt. Marino zou graag een fijne baan vinden waarbij hij zijn ervaring in de schoonmaak kan laten zien. Verder heeft hij ook in de productie gewerkt en staat hier ook voor open. Marino is in het bezit van een fiets en zoekt een leuke baan in de buurt (straal van 20 km). Hij is van maandag tot vrijdag beschikbaar en is het gewend om vroeg te beginnen. Ook zou Marino het prettig vinden om vroeg te beginnen en tot een uur of 15:00 te werken. Hij zou graag als ZZP'er aan de slag gaan.

Lees meer >

Sęcil (administratiebaas)

30 jaar
Administratie / Juridisch

Sęcil komt uit Bergen op Zoom en is een zeer vaardige, detailgerichte administratief medewerker die gefocust is op nauwkeurig en accuraat werken. Ook is Sęcil  goed in multitasken binnen een drukke werkomgeving en zorgt ervoor dat ze geconcentreerd kan werken. Sęcil kan zichzelf makkelijk aanpassen in een team, en beschikt over een goede portie humor én heeft nooit een ochtendhumeur!

Lees meer >
Ervaringen van Flexbazen

Ruben de Jonge

Werken via Flexbaas is ideaal

Ruben de Jonge heeft recent enkele weken bij Sandee Groen in Kamperland gewerkt als zelfstandige. Hij is enthousiast, ook al had hij zich aanvankelijk aangemeld voor Horecabaas.nl. Normaal gezien volgt hij de Master Strategic Entrepreneurs

Lees meer

Ramzi Mahassen - 19 jaar

Het fijne van werken via Flexbaas.nl is dat je de vrijheid hebt om zelf te bepalen bij welk bedrijf je wilt werken, welke functie je daar gaat uitoefenen en wat je wilt verdienen per uur. Door mijn studie heb ik niet veel tijd om te werken en weet ik vaak ook last minute wanneer ik tijd heb om te werken. Ik kan da

Lees meer

Bas Mulder - 34 jaar

Bas Mulder (34) uit Goes, een zzp’er die zich al jaren als gastheer/ober aan horecabedrijven verhuurt. ,,Er moet brood op plank hè. Tijdens de eerste lockdown heb ik vooral aandacht besteed aan mijn nevenbedrijf, een webwinkel in natuurlijke voedingssupplementen. Daarna was het volle bak in de horeca tijdens de

Lees meer

Max - 20 jaar

Geen werk in de horeca, dus dan maar verhuizen

De 20-jarige Max Verhage uit Middelburg had zich nooit kunnen voorstellen dat hij als verhuizer zou gaan werken, maar toch is hij alweer een paar maanden tijdelijk in dienst bij verhuisbedrijf Top Movers in Goes. Hij is da

Lees meer

Mateo Floresse - 21 jaar

Als leerlingkok is het soms lastig om een bedrijf te vinden wat bij je past. Soms werk je bij een bedrijf maar leer je niets. Dat vind ik handig aan Flexbaas.nl, je komt op meerdere plekken waardoor je goed beeld krijgt van leuke werkgevers. Sterker nog, doordat ik bij verschillende bedrijven ben langs geweest heb ik nu een leuke vaste baan kunn

Lees meer

Janet Mol - 55 jaar

Het is niet makkelijk om naast mijn parttime baan, en mijn gezin, een 2e baantje te vinden. Daarom vind ik Flexbaas.nl ideaal, ik kan werken op de tijden dat het mij uitkomt.  Ook de afwisseling vind ik fijn. Je komt op allerlei plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Daardoor ontmoet je veel verschillende mense

Lees meer

Kelly Ravestein

Net de horeca, maar dan zonder dienblad

Sinds COVID-19 zijn veel banen in de horeca on hold gezet. Zo ook die van Kelly Ravestein. Kelly werkte voordat corona om de hoek kwam kijken bij discotheek El Toro Goes en bij Café Nationaal. Door de sluiting van de horeca moes

Lees meer

(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen