Ik zoek vaste flexibele medewerkers

Wat kun je van Flexbaas.nl verwachten? Bij Flexbaas.nl zijn we gespecialiseerd in werving en selectie in en rondom Zeeland, waarbij naast uitzenden, detacheren en zzp bemiddeling het mogelijk is om onze kandidaten rechtstreeks in dienst te nemen. Wij hebben een scherp oog en een luisterend oor voor de opdrachtgever, waarbij we de tijd nemen om jou of jouw organisatie echt te leren kennen. Door persoonlijk in gesprek te gaan met onze kandidaten kunnen wij uw flexibele team versterken tegen speciale voorwaarden.

Waarom op zoek naar vast (flexibel) personeel?
Binnen ons netwerk spreken wij veel kandidaten die openstaan voor een flexibele baan;
De medewerkers gaan direct bij jou in dienst, niet eerst via een uitzend of detacheringscontract;
Je betaalt een fee op basis van resultaat, dus niet eenmalig;
Hoe gaan wij te werk?
1
Inschrijven & contactBinnen 2 werkdagen na inschrijving nemen wij contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
2
Overeenstemming op de voorwaardenIndien alle partijen akkoord zijn op onze leveringsvoorwaarden dan gaan wij voor je aan de slag.
3
Wij stellen jou passende kandidaten voorAls we een passende kandidaat hebben gevonden stellen we de kandidaat direct bij de opdrachtgever voor middels een cv + motivatie vanuit onze matchtbaas. Uiteraard worden in dit voorstel hierin ook de arbeidsvoorwaarden besproken.
4
Kennismaking met de kandidaatEr vindt altijd een gesprek plaatst met de kandidaat. Sommige kandidaten vinden een 2e gesprek of een proefdienst fijn afhankelijk van de baan.
5
Bevestig het contractBen je enthousiast over de kandidaat? Mooi! De kandidaat tekent direct een contract bij de opdrachtgever. Als iedereen akkoord is met de voorwaarden wordt het contract bevestigd.
6
Vergoeding & betalingDe vergoedingsstructuur van Flexbaas.nl is bijzonder te noemen en is gebaseerd op een succesvolle match, gekoppeld aan een goede samenwerking tussen opdrachtgever en de kandida(a)t(en). Zodoende hanteren wij een vergoeding welke is opgebouwd uit twee componenten, te weten: een deel bij het tot stand komen van een match/arbeidsovereenkomst en een deel maandelijks met een maximale termijn van 6 maanden. Flexbaas.nl is dus, mede blijkens de vergoeding structuur, niet uit op een “snelle match” waarmee vervolgens de binding om te komen tot een succesvolle langdurige samenwerking tussen opdrachtgever en de kandidaten er niet meer toe zou doen. Sterker, Flexbaas.nl blijft ook na het tot stand komen van de match/arbeidsovereenkomst betrokken!
(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen