Ik zoek een vaste baan mét flexibiliteit!

Ben jij op zoek naar een vaste, maar toch flexibele baan? Een baan waar je de zekerheid hebt van een vast contract maar je toch flexibel blijft in de dagen, tijden of uren jij werkt? Via Flexbaas.nl kunnen wij binnen ons netwerk voor jou op zoek!

Waarom jezelf aanmelden voor een vaste baan?
Wij weten welke opdrachtgevers hiervoor openstaan;
Wij onderhandelen over jouw voorwaarden;
Je krijgt een vast dienstverband, rechtsreeks bij de werkgever maar blijft flexibel;
Hoe gaan wij te werk?
1
Inschrijven & contactBinnen 2 werkdagen na inschrijving nemen wij contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
2
Wij stellen jou voor!Als we een passende opdrachtgever hebben gevonden stellen we jou direct (in overleg met jou) voor bij onze opdrachtgever. Uiteraard worden in dit gesprek met de opdrachtgever ook de gewenste arbeidsvoorwaarden besproken.
3
Kennismaking met de opdrachtgeverEr vindt altijd een gesprek tussen de kandidaat en de opdrachtgever plaats. Sommige opdrachtgevers vinden een 2e gesprek of een proefdienst fijn afhankelijk van de baan.
4
Bevestig de opdrachtBen je enthousiast? Mooi! De opdrachtgever tekent direct met jou een contract. Als je akkoord gaat met de voorwaarden kun je aan de slag. Op naar een nieuwe stap in jouw carrière!
5
Handen uit de mouwenNu is het aan jou. Ook na de match blijven we betrokken door contact met je te houden over hoe het gaat bij je nieuwe baan en kun je bij ons terecht met je vragen.
(c) 2020 - Flexbaas.nl - 0113-296043 - info@flexbaas.nl
Sitemap - Privacyverklaring - Website door: DORST
Chat openen